Ο επισκέπτης / χρήστης έχει το δικαίωμα να προβάλλει αντιρρήσεις (σύμφωνα με το α. 13 του Ν. 2472/1997) ως προς την καταχώρηση των προσωπικών του δεδομένων και με σχετικό του αίτημα προς το healthyteeth4you.eu να αιτηθεί την διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών του δεδομένων, καθώς και την διαγραφή του από μέλους του Ιστότοπου. Το εν λόγω αίτημα υποβάλλεται μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην φόρμα επικοινωνίας του εκάστοτε Ιστότοπου και σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται στους παρόντες όρους. Ο Ιστότοπος οφείλει να απαντήσει εντός δεκαπέντε (15) ημερών.

Η ιστοσελίδα κατέχει τα πνευματικά δικαιώματα των περιεχομένων του site. Αυτά είτε της ανήκουν, είτε ασκεί τα νόμιμα δικαιώματα της για τη χρήση αυτών. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, χρήση ή μετάδοση των κειμένων, των εικόνων, των γραφικών, των λογοτύπων ή και οποιουδήποτε κωδικού χωρίς την έγγραφη άδεια της ιστοσελίδας. Μοναδική προϋπόθεση για την χρήση των παραπάνω είναι η προσωπική πληροφόρηση και χρήση.

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε αυτό το site μόνο για νόμιμους λόγους. Η ιστοσελίδα έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιεί για δικούς της λόγους, ακόμα και για δημοσίευση, κάθε υλικό (κείμενα, εικόνες και πληροφορίες) που εισάγεται στο site. Η ιστοσελίδα έχει το δικαίωμα να καταγράφει τις εγγραφές στο site ή και να τις απορρίπτει.

Αυτή η Γνωστοποίηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ορίζει τον τρόπο που συλλέγουμε, τηρούμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά δεδομένα που μπορείτε να δίνετε μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει ολόκληρη την Γνωστοποίηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων πριν χρησιμοποιήσετε ή υποβάλλετε πληροφορίες σε αυτήν την ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιώντας αυτήν την ιστοσελίδα, συμφωνείτε με τους όρους αυτής της Γνωστοποίησης Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Όποτε υποβάλλετε πληροφορίες μέσω αυτής της ιστοσελίδας, συναινείτε στη συλλογή, την τήρηση και την κοινοποίηση των πληροφοριών αυτών σύμφωνα με αυτήν την Γνωστοποίηση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Τα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται όταν υποβάλλονται εθελούσια από τους επισκέπτες αυτής της ιστοσελίδας και προορίζονται για το σκοπό που υποβάλλονται και για τις αρμόδιες υπηρεσίες για την απάντηση των αιτημάτων σας.

Δεν θα χρησιμοποιήσουμε τις προσδιοριστικές της ταυτότητας του προσώπου πληροφορίες για άμεση διαφήμιση (marketing) ή παρενοχλητική ενημέρωση εκτός αν μας έχετε δώσει την άδεια για τέτοια χρήση.