Στοματική Υγεία

Sharing is caring!

Τι είναι προτιμότερο; Να αγοράσετε κάποιο φθηνό προϊόν για λεύκανση δοντιών στο σπίτι, ή να πληρώσετε για μια ακριβή επέμβαση σε οδοντίατρο με ακριβή επιγραφή έξω από την πόρτα του;

 

Αν δεν σας επηρεάζει το star system και δεν ζηλεύετε τις οδοντοστοιχίες των αστέρων της Μυκόνου, τότε μάλλον θα έπρεπε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να σκεφτείτε τι ακριβώς είναι αυτό για το οποίο πληρώνετε.

Αγοράζετε κάτι που πραγματικά θα σας χαρίσει τα αποτελέσματα που θέλετε ή κάτι που θα αυξήσει τον λογαριασμό στην τράπεζα του οδοντιάτρου;

Αν πληρώνετε για αποτελέσματα, τότε να νέα είναι ευχάριστα. Υπάρχουν λύσεις για όλες τις τσέπες. Μπορείτε να κάνετε λεύκανση δοντιών χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Για μισό λεπτό όμως;

Τι Είναι Στην Ουσία Η Λεύκανση Δοντιών;

Είναι μια οδοντιατρική επέμβαση που σκοπό έχει να καταστρέψει τα δόντια σας και να τα κάνει ευάλωτα σε κινδύνους και ασθένειες.

Σωστά ακούσατε.

Για να σας κάνει ο οδοντίατρος λεύκανση δοντιών, αφαιρεί ένα σημαντικό μέρος από την επιφάνεια του σμάλτου των δοντιών σας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φαίνονται κατάλευκα, αλλά στην ουσία να έχουν χάσει τον προστατευτικό μανδύα τους.

Το φυσικό χρώμα των δοντιών μας είναι κίτρινο και οποιαδήποτε διαδικασία φέρνει στην επιφάνεια αυτό το αστραφτερό λευκό, σίγουρα βλάπτει και θέτει σε κίνδυνο την ακεραιότητα τους σε βάθος χρόνου.

Φαντάζομαι δεν θα σας αρέσει κάτι τέτοιο.

Η δουλειά των οδοντιάτρων είναι να σας δώσουν μια υπερβολική λύση που σίγουρα θα λατρέψετε και αν αποκτήσετε αδύναμα δόντια, να συνεχίσουν να σας παίρνουν χρήματα από τις συχνές επισκέψεις και τις θεραπείες του μέλλοντος.

Τι Μπορείτε Να Κάνετε Γι’ Αυτό;

Αυτό που ουσιαστικά ψάχνετε, είναι ο καθαρισμός δοντιών. Έχει τεράστια διαφορά από την λεύκανση. Πρόκειται για την απλή επέμβαση από τον ειδικό, που καθαρίζει από τα δόντια σας τους λεκέδες από τις τροφές και τα ποτά που καταχρηστικά απολαμβάνετε καθημερινά.

Δεν έχει μεγάλο κόστος και γίνεται μέσα σε σχετικά λίγα λεπτά. Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι μπορείτε να κάνετε κάτι παρόμοιο και στο σπίτι. Με πρακτικές μεθόδους.

Υπάρχουν χιλιάδες βίντεο στο ίντερνετ και δεν θα μπω στην κόπο να σας επισυνάψω εδώ.λ Σίγουρα θα βρείτε πολλές λύσεις για λεύκανση δοντιών στο σπίτι. Υπάρχει η σόδα, το λεμόνι και άλλες λίγο πιο ακραίες ουσίες που μπορούν να βοηθήσουν. Προσωπικά πιστεύω ότι η καλύτερη λύση μέχρι τώρα είναι μια.

Το iWhite Μπορεί Να Σας Δώσει Την Λεύκανση Που Ψάχνετε

Πρόκειται για μια λύση όχι και τόσο φθηνή, αλλά σίγουρα με πολύ καλά αποτελέσματα που αντιστοιχούν στα χρήματα που θα πληρώσετε για να το αποκτήσετε.

Tο iWhite Instant, είναι μια κρέμα στην ουσία που προσαρμόζεται πάνω σε δυο μασελάκια τα οποία φοράτε για μισή με μια ώρα την ημέρα μέχρι να πετύχετε την απόχρωση του λευκού που ψάχνετε.

Αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσετε.

Το μόνο αρνητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι μέχρι τώρα δεν μπορείτε να το βρείτε στα φαρμακεία και πρέπει να το αγοράσετε online. Όπου και αν κλικάρετε κάνοντας στην αναζήτηση σας, θα πέσετε επάνω στην επίσημη ιστοσελίδα του. Βρίσκεται πίσω από κάθε blog στην Ελλάδα και δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε σύνδεσμο. Αν θέλετε δοκιμάστε αυτόν που σας έδωσα πριν λίγο και θα μεταφερθείτε σε μια ιστοσελίδα που εμπιστεύομαι απόλυτα.

Φροντίστε να διαβάσετε κάθε διαθέσιμη αξιολόγηση πριν αγοράσετε το iWhite και δώστε τα χρήματα σας για μια λύση λεύκανσης δοντιών που πιθανόν δεν σας χρειάζεται. Θυμόσαστε πώς ξεκίνησα το άρθρο μου; Αυτό που στην ουσία θέλετε να να βρείτε είναι καθαρισμός και όχι λεύκανση.

Να μην ξεχνάτε να πλένετε τα δόντια σας γιατί η πρόληψη είναι πολύ φθηνότερη από την θεραπεία!

Αφήστε μια απάντηση

*
*

Required fields are marked *